Kredittkort gir deg også kreditt

Med et kredittkort kan du ikke bare få fordeler når du skal kjøpe drivstoff, du vil også ha en kreditt tilgjengelig. Kreditten i kredittkortet kan du bruke på alle steder hvor det aksepterer det aktuelle kortet og det gjelder også i utlandet. Mange liker tryggheten det er å ha et kredittkort i baklomma, fordi det kan være hendig i ulike situasjoner hvor du trenger penger akutt.

Kredittkort og drivstoff

Du kan spare penger for hver liter drivstoff du fyller på tanken. Et kredittkort med gode fordeler kan gi deg rabatter på drivstoff og det er en hel del penger å spare. Hvis du kjører mye bil er det faktisk smart å ha et bra kredittkort med gode rabatter på drivstoff.
Et kredittkort med drivstoff-fordeler er ikke bare gunstig fordi at du får rabatter, men også fordi du vil ha en kreditt tilgjengelig til enhver tid. Gode betingelser og rentevilkår kan faktisk gjøre at du sparer penger på å bruke kortet også, fordi mange selskaper tilbyr over en måned (og noen ganger to måneder) hvor du slipper å betale renter på det du kjøper med kredittkortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *